Chuyện trò linh tinh™

Powered by Blogger.

Archive for 07/29/15

Tinta Script

Thông tin về font Tinta Script

Tinta Script is a script typeface based on handwritten style. It was designed as a display typeface that contains 258 glyphs in total include alternative characters to improve your design. Available in two styles, Regular and Italic.

You can use it as a paragraph, pull quotes, logo, badge, insignia, packaging, headline, poster, t-shirt/apparel, greeting card, and wedding invitation. The flowing characters are ideal to make an attractive messages, mix and match Tinta Script with a bunch of alternative characters to fit your project.
Download: CLICK
Tag : ,

Serif Uni Sans

Thông tin về font Uni Sans

Được thiết kế cực kỳ dễ đọc trong cả hai lĩnh vực - in ấn và thiết kế web, hình học của Uni sans được nghiên cứu một cách kĩ càng, kerning được chỉnh bằng tay, nó là giải pháp hoàn hảo cho web và các ấn phẩm của bạn.

Lấy cảm hứng từ những bộ font kinh điển như Din và Dax, Uni Sans vẫn có những nét đặc trưng mà chỉ nó mới có như những nét bo tròn hình học hoàn hảo. Cả font family phù hợp nhất cho việc thiết kế tựa đề, cũng như đoạn văn bản cả kích cỡ lớn lẫn nhỏ.

Uni Sans có thể dùng hầu hết trong mọi thiết kế, từ web, in ấn, đồ họa tĩnh, đồ họa động, hoàn hảo cho thiết kế áo phông và những vật phẩm khác như bao bì, poster, logo...

Uni Sans việt hóa dùng thử 4 style Thin, Thin Italic và Heavy, Heavy Italic.


Download: CLICK

Hipsteria

Thông tin về font Hipsteria

Hipsteria là một font chữ viết tay mang không khí vui nhộn và độc đáo. Được lấy cảm hứng từ nét chữ mộc mạc sử dụng rộng rãi trong những tác phẩm thiết kế mang phong cách vintage, Hipsteria phù hợp để dùng với những dự án nào lấy cái chất tự nhiên, mộc mạc của hand lettering làm chủ đề; như logo, thiệp cưới, thiệp mời, poster v..v.

Hipsteria bao gồm gần 500 kí tự, trong đó có hẳn gần một nửa là các kí tự alternate, vô cùng phong phú cho bạn chọn lựa và được sắp xếp một cách hệ thống vào tính năng OpenType như Ligature, contextual alternate và stylistic alternate, chúng giúp các bạn sắp xếp và phối các chữ cái với nhau một cách hài hòa và liền mạch. Bạn cần sử dụng những phần mềm hỗ trợ Opentype mạnh để có thể sử dụng những tính năng này, ví dụ như Adobe Illustrator và Adobe Indesign.

Bộ font còn được tặng kèm file vector như hình, ở định dạng EPS.Download: CLICK
Tag : ,

Hillda Script

Thông tin về font Hillda Script

Hillda Script is bold, modern, and multi-purpose typeface that combines brush lettering with natural handwriting. It was designed as a display typeface that alternative characters to improve your design. It is suitable for logo, packaging, headline, poster, t-shirt, etc.

Download: CLICK

Candlescript Pro

Thông tin về font Candlescript Pro

The Candlescript Pro font was designed by M Fairuzulhaq aka Ve, founder Vast (logotype & independent type foundry from Indonesia), and first published in August 2014. The Candlescript Pro font has a script and italic style. The body text of Candlescript font has been designed with high details, precisely, smooth and flow, so it is perfect used as a logotype, custom typeface, tittle, header, or any kind of advertisements purpose.Download: CLICK

Atlantika

Thông tin về font Atlantika

Atlantika is a script font inspired by traditional sign painting and speed brush lettering. It is highly suitable for t-shirt, signage, logo, branding, and packaging. With almost 300 glyphs in total and 122 alternate characters, you can play with Atlantika font to create your own custom lettering design. Just mix and match the alternative characters to create an attractive message.


Download: CLICK
Tag : ,

Angelline

Thông tin về font Angelline Script

Angelline Script is handwritten stylish copperplate calligraphy fonts, combines from copperplate to contemporary typeface with a dancing baseline, classic and elegant touch. This font is 100% based on the brush traces, it has 348 glyphs, contextual, ligatures, swsh and alternates in any OpenType Savvy program or manually choose from even more alternate characters from Glyph Palette.
Download: CLICK
Tag : ,

- Copyright © Việt Font - TymKa - Powered by Blogger - Designed by Johanes Djogan -